logo_images_0_1556279106435180018
loder_img.png

Een moment geduld aub,
uw verzoek wordt verwerkt....

image Ideeën box

YesWeKhan!
Wij luisteren naar onze klanten ter verbetering van onze dienstverlening aan onze klant, wij doen echt wat met uw wensen.

APK keuring in Almere


Is uw auto toe aan een verplichte APK? Maak een afspraak met Khan Automotive Groep in Almere. Wij hebben ons als familiebedrijf in ruim 25 jaar ontwikkeld tot de grootste universele autobedrijvengroep in Midden-Nederland. Wij zijn bovendien een officieel RDW-erkend keuringsstation, met de juiste licenties. Onze gediplomeerde en ervaren keurmeesters beschikken over de expertise, ervaring en apparatuur om uw auto volgens de strikte richtlijnen van de RDW te keuren. Khan zorgt ervoor dat u na de APK keuring in Almere weer veilig de weg op kunt.

  • Duurt ongeveer 45 minuten
  • Vanaf  29,95
Plan nu een afspraak
Content Image 28

Wat is een APK?

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Bij een APK worden verschillende onderdelen van de auto nagekeken, om te kijken of deze aan de gestelde eisen voldoen. In Europa is elke auto verplicht een geldig APK-bewijs te hebben. Wanneer en hoe vaak uw auto gekeurd moet worden, hangt van de soort en leeftijd van de auto af.

Is uw auto toe aan een verplichte
APK? Maak een afspraak met Khan Automotive Groep in Almere. Wij hebben ons als familiebedrijf in ruim 25 jaar ontwikkeld tot de grootste universele autobedrijvengroep in Midden-Nederland. Wij zijn bovendien een officieel RDW-erkend keuringsstation, met de juiste licenties. Onze gediplomeerde en ervaren keurmeesters beschikken over de expertise, ervaring en apparatuur om uw auto volgens de strikte richtlijnen van de RDW te keuren. Khan zorgt ervoor dat u na de APK keuring in Almere weer veilig de weg op kunt.

Waarom een APK?

De APK is verplicht gesteld om het milieu en de veiligheid op de wegen te waarborgen. Bij een APK wordt uw auto nagekeken op verschillende punten die belangrijk zijn om te bepalen of de auto nog wel veilig is voor de bestuurder, andere weggebruikers en het milieu.

Iedere auto heeft een specifieke APK vervaldatum De Algemene Periodieke Keuring is in Europa wettelijk verplicht. Wanneer en hoe vaak uw auto moet worden gekeurd, is afhankelijk van de soort en leeftijd van de auto. Elke auto heeft een
APK vervaldatum, waarop de wagen gekeurd moet zijn. Voor de meeste auto’s ligt de vervaldatum voor de APK één jaar na de keuring. Er gelden echter uitzonderingen. Nieuwe auto’s die op benzine rijden hoeven de eerste vier jaar niet te worden gekeurd. Daarna eenmaal per twee jaar. Acht jaar na de introductie dient de auto ieder jaar aan een APK keuring in Almere te worden onderworpen. Nieuwe dieselauto’s hoeven de eerste drie jaar niet te worden gekeurd en vervolgens ieder jaar.  
 

Iedere auto heeft een specifieke APK vervaldatum

De Algemene Periodieke Keuring is in Europa wettelijk verplicht. Wanneer en hoe vaak uw auto moet worden gekeurd, is afhankelijk van de soort en leeftijd van de auto. Elke auto heeft een APK vervaldatum, waarop de wagen gekeurd moet zijn. Voor de meeste auto’s ligt de vervaldatum voor de APK één jaar na de keuring. Er gelden echter uitzonderingen. Nieuwe auto’s die op benzine rijden hoeven de eerste vier jaar niet te worden gekeurd. Daarna eenmaal per twee jaar. Acht jaar na de introductie dient de auto ieder jaar aan een APK keuring in Almere te worden onderworpen. Nieuwe dieselauto’s hoeven de eerste drie jaar niet te worden gekeurd en vervolgens ieder jaar.
 

Wat als mijn auto niet (op tijd) gekeurd is?

Als u rijdt zonder een geldige keuring, kunt u een fikse boete krijgen. Zorg er daarom altijd voor dat u op tijd uw APK op tijd inplant en uit laat voeren. Khan Automotive is een RDW erkend APK-bedrijf en kan deze periodiek voor u uitvoeren.
 

Waarom KHAN Automotive?

Wij zitten al ruim 25 jaar in Almere en zijn één van de autobedrijven in Almere met de meeste ervaring. Wij zijn een officieel RDW-Erkend APK Keuringstation. Wij hebben alle licenties, gediplomeerde keurmeesters en apparatuur in huis om uw auto volgens de richtlijnen van het RDW te keuren. Scroll naar beneden op deze pagina en maak snel een afspraak!

APK keuring in Almere voor veiligheid op de wegen en het milieu

De APK is verplicht gesteld om de veiligheid op de wegen te waarborgen (voor uzelf en uw medeweggebruikers) en het milieu te respecteren. De deskundige keurmeester van Khan Automotive Groep inspecteert verschillende onderdelen van de auto, om te beoordelen of uw wagen aan de gestelde eisen voldoet. De RDW heeft hierop specifieke APK keuringseisen opgesteld op het gebied van verkeersveiligheid, milieu en registratie. Bij een APK keuring in Almere wordt uw auto op de volgende onderdelen beoordeeld:
 
• Verkeersveiligheid (remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en
   carrosserie).
• Milieu (uitstoot van uitlaatgassen, roetmeting bij dieselmotoren), viergasmeting (benzinemotoren) en
   EOBD uitlezen.
• Registratie (kilometerstand, voertuigbewijs, identificatienummer en gebruikte brandstof).

 

U ontvangt een keuringsrapport met reparatie- en afkeurpunten

U ontvangt na de APK keuring in Almere een keuringsrapport. Hierin staat vermeld of uw voertuig is goedgekeurd of afgekeurd. U vindt een overzicht van de reparatie- en afkeurpunten. De meest voorkomende afkeurpunten zijn: te weinig bandenprofiel, defecte verlichting, te lage bandenspanning, beschadigde ruitenwissers en remproblemen.
 
Indien u staat ingeschreven voor het loyaliteitsprogramma van Khan, profiteert u van extra voordelen. U vult onderaan het formulier uw loyaliteitscode in. U vindt deze code op uw loyaliteitspas, maar u kunt deze code ook bij ons opvragen. Wilt u zich inschrijven voor het loyaliteitsprogramma van Khan Automotive Groep en ook van voordeel genieten? Meld u zich dan eerst bij ons aan, alvorens u een afspraak voor een APK keuring in Almere maakt.    

 

Plan tijdig uw APK in bij ons RDW-erkende keuringsstation

Uw auto dient tijdig de APK keuring in Almere te ondergaan. Als uw wagen op de weg rijdt zonder geldig keuringsrapport, loopt u het risico op een fikse boete. U bent ná de APK vervaldatum ook niet verzekerd. Zorg ervoor dat u op tijd uw APK inplant en in onze werkplaats laat uitvoeren. Khan Automotive verzorgt dit als RDW-erkend keuringsstation vakkundig en vlot. U hoeft tijdens de autokeuring niet zonder voertuig te zitten. Tot onze hoogstaande service behoort het aanbieden van vervangend vervoer en een gratis haal- en brengservice. Ons team staat elke dag voor u klaar om uw mobiliteit te waarborgen. 
 

Transparant in werkwijze en kosten

Khan Automotive is transparant in zijn werkwijze en kosten. De basisprijs van een APK keuring in Almere is € 29,95 all-in. De prijs is inclusief afmeldkosten, keuringsrapport, arbeid en btw. Soms moeten er aanvullend verplichte werkzaamheden worden uitgevoerd, zoals een EOBD-test met uitlezen voor lpg- en benzineauto’s. Een wettelijk verplichte roetmelding bij dieselauto’s kost € 20.
 
Onze gecertificeerde keurmeesters voeren tijdens de APK geen andere werkzaamheden uit. U heeft dus geen extra kosten. Plan een
werkplaatsafspraak in, met vermelding van uw persoonlijke gegevens, kenteken, kilometerstand, type onderhoud, voorkeurdatum en vestigingskeuze.
 

APK keuring in Almere combineren met een onderhoudsbeurt

De APK keuring in Almere is een momentopname. Het geeft een beeld van de technische staat van uw auto op het moment van keuring. Een geldige APK is geen garantie dat u de rest van het jaar veilig en zorgeloos met uw wagen kunt doorrijden. Het is verstandig om uw APK te combineren met een onderhoudsbeurt. Onze gediplomeerde autotechnici lopen bij een kleine beurt 30 controlepunten na. De olie wordt ververst en het oliefilter wordt vervangen. Bij een grote beurt worden 78 controlepunten gecheckt. Indien van toepassing, worden ook het brandstoffilter en de bougies vervangen. Eventuele problemen worden gesignaleerd en als meerwerk uitgevoerd.
 

Kleine kans op een steekproef van de RDW

De APK keuring in Almere van Khan is RDW-erkend. Er is, zoals bij elke autogarage het geval is, een zeer kleine kans dat uw auto in aanmerking komt voor een steekproef van de RDW. Dit betekent dat uw auto korte tijd beschikbaar moet blijven voor een steekproefkeuring door de RDW. De RDW-controleur is binnen 90 minuten aanwezig. U bent verplicht hieraan mee te werken. Uw auto dient in onze werkplaats te blijven, totdat deze nakeuring is afgerond. U kunt hierna weer zo snel mogelijk op weg.
 
Plan eenvoudig een afspraak in voor een
APK bij Khan. U kunt snel terecht op ons RDW-erkende keuringsstation. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice, die u van passende antwoorden voorziet.
loder_img.png

Een moment geduld aub. Uw voertuig gegevens worden opgehaald

KHAN Almere Stad


De Huchtstraat 3
1327 EA Almere-Stad

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:00 tot 18:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Geldt voor alle vestigingen


KHAN Almere Buiten


Molenweg 5
1333 DE Almere-Buiten

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur


Autoschade Markerkant


Molenweg 5
1333 DE Almere

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Afspraakverzoek maken?

whatsappbtn
  • footer_phone.png
  • footer_mail.png
  • footer_map.png
  • footer_whatsaap.png
  • image3.png
Morgen Internet - Zorgeloos website