search Zoek phone Bel whatsapp App ons location Route

Banden & Velgen

Is het tijd voor een bandenwissel of heeft u nieuwe banden nodig? Zijn uw velgen beschadigd, bent u op zoek naar een uniek paar velgen of wilt u uw eigen velgen ontwerpen? Voor alles wat te maken heeft met uw banden en velgen, kunt u terecht bij KHAN Premium Automotive. Onze ervaren monteurs helpen u graag bij het vervangen van uw banden en het aankleden van uw auto met exclusieve banden en velgen. Heeft u een uniek design voor velgen in gedachten? Ook voor het realiseren van uw zelf ontworpen velgen bent u bij ons aan het juiste adres!

In het voor- en najaar is het verstandig om de banden van uw auto te laten vervangen, zodat u veilig kunt blijven rijden in verschillende weersomstandigheden. Na de bandenwissel balanceren wij uw auto om trillingen in het stuur en de ophanging van de auto te voorkomen, waardoor het rijcomfort geoptimaliseerd wordt.

 

Zijn uw banden versleten, is het profiel niet meer zichtbaar of zijn uw banden beschadigd? Bij KHAN kunt u naast het wisselen van banden ook terecht voor nieuwe banden. Of het nu gaat om zomerbanden, winterbanden, all season banden of exclusieve banden, bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos!

Velgen spuiten, velgen richten en velgen herstellen bij KHAN

Heeft u een stoeprandje geraakt, een aanrijding gehad of bent u door een gat gereden en blijft uw auto trillen? Dan zijn uw velgen zodanig beschadigd dat deze gerepareerd moeten worden. Onze ervaren monteurs helpen graag om uw velgen te herstellen, waardoor u, afhankelijk van de schade, geen nieuwe velgen aan hoeft te schaffen. Wij streven ernaar om de velgen terug te brengen in de oorspronkelijke staat, waardoor u weer zorgeloos rond kunt rijden.

 

Wilt u uw wiel en banden beter uit laten komen, maar wilt u geen nieuwe velgen aanschaffen? Laat dan uw velgen spuiten in een kleur naar wens! Onze experts reinigen uw velgen grondig en spuiten een nieuwe laag speciale lak voor velgen over uw huidige velgen, waardoor uw velgen een volledig nieuwe uitstraling krijgen. Kleine oneffenheden, beschadigingen en kleurverschillen zijn dankzij de laklaag niet meer zichtbaar en uw velgen zien er weer als nieuw uit!

Droomt u van een uniek paar velgen of wilt u graag zelf uw velgen ontwerpen? Bij KHAN Premium Automotive bieden wij, als één van de weinige automotive bedrijven, de mogelijkheid om een gepersonaliseerd ontwerp te maken voor de velgen onder uw auto! Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomvelgen. Wij bespreken uw wensen en helpen u bij het daadwerkelijke ontwerp. Als u tevreden bent over het ontwerp, laten wij u eerst een 3D-geprint exemplaar zien en kunnen wij samen met u het ontwerp definitief maken. Vervolgens realiseren wij uw gepersonaliseerde velgen en monteren wij deze voor u, waarna u wegrijdt met unieke velgen!

 

Naast het spuiten en ontwerpen van uw velgen, zijn wij ook expert op het gebied van chiptuning, car wrapping en auto detailing. Maak direct een afspraak of neem contact met ons op om al uw wensen te bespreken!

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?


 

KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM

Vind ons op:

DE HUCHTSTRAAT 3 | 1327 EA ALMERE-STAD
Routebeschrijving

Winkelwagen

No products in the cart.

× Hoe kan ik helpen?