search Zoek phone Bel whatsapp App ons location Route

Bodykits

Om uw auto een snellere, stoerdere of sportievere uitstraling te geven, is een bodykit ideaal. Bij KHAN Premium Automotive helpen wij u graag om uw wensen te realiseren en uw auto te personaliseren. Bodykits zijn verkrijgbaar in verschillende carrosserieonderdelen, zoals bumpers, dakafwerkingen en beschermingspanelen. Bij KHAN kunt u onder andere kiezen uit widebody kits, volledige bodykits of losse carrosserieonderdelen. Bij ons bent u aan het juiste adres om uw droomauto te realiseren!

Wilt u uw auto voorzien van een geheel andere look, met een unieke en sportieve uitstraling? Een bodykit is de perfecte manier om uw auto volledig naar uw wens te stylen. Ga voor een widebody kit om de auto breder te maken, een achterspoiler voor een goede windgeleiding om de wegligging beter te maken of een diffuser voor een optimale luchtstroom onder de auto. Met een bodykit getunde auto’s worden niet voor niets gezien als een statussymbool voor sportieve auto’s. Wilt u uw hele auto voorzien van een nieuwe look? Dan kunnen onze experts een full bodykit monteren.

Auto bodykits bij KHAN

KHAN Premium Automotive in Almere is een expert op het gebied van auto customizing. Of het nu gaat om een gehele bodykit of losse onderdelen zoals een bumper, spoiler of dakafwerkingen, wij helpen u graag verder! Onze ervaren specialisten denken met u mee en zorgen ervoor dat uw wensen gerealiseerd worden. Naast bodykits kunt u ook bij ons terecht voor carwrapping, car detailing en het tunen van uw auto.

 

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

[gravityform id="21" title="false" description="false"]

Kom langs in onze showroom

Vind ons op:

DE HUCHTSTRAAT 3 | 1327 EA ALMERE-STAD
Routebeschrijving

Winkelwagen

No products in the cart.

× Hoe kan ik helpen?