search Zoek phone Bel whatsapp App ons location Route

Chiptuning

Wilt u het vermogen omhoog brengen door uw auto op een verantwoorde wijze te laten tunen? Dan bent u bij de experts van KHAN Premium Automotive aan het juiste adres! Chiptuning zorgt voor een maximale optimalisatie van uw auto, waardoor de prestaties verbeteren. Onze experts werken met passie aan uw auto om de trekkracht en het vermogen naar een hoger niveau te tillen.

Elke auto wordt geleverd met een standaard motor-aansturingssoftware. Deze software is ruim binnen de marges van de maximale belasting van de motor afgesteld en werkt vaak niet optimaal. De motor-aansturingssoftware kan hergeprogrammeerd worden, om vermogenswinst te behalen en uw auto beter te laten presteren. Deze aanpassing wordt chiptuning genoemd. Met chiptuning kunt u meer kracht uit uw auto halen dan het voorgeprogrammeerde vermogen en ook nog eens brandstof besparen. Met behulp van chiptuning kan er tot wel 15% brandstof bespaard worden en tot 35% meer vermogen uit uw auto gehaald worden. Chiptuning verhoogt de souplesse, trekkracht en het rijcomfort van uw auto.

Auto tuning in Almere

Chiptunen is erg specialistisch werk en er is dan ook veel kennis nodig over het motorblok en de techniek onder de motorkap. Bij KHAN Premium Automotive hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van chiptuning en werken er enkel gediplomeerde, ervaren monteurs aan uw auto. Wij werken met de meest geavanceerde software om ervoor te zorgen dat de investering loont. Onze chiptuning experts zijn gespecialiseerd in maatwerk, aangezien chiptuning voor elke auto anders is. Het kan voorkomen dat er op nieuwe auto’s een tuning blokkade zit, waardoor de ingreep uitgebreider wordt dan slechts het aanpassen van de software. Wij informeren u altijd vooraf welke werkzaamheden er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

 

 

Chiptuning klinkt in de basis erg simpel, maar er is wel degelijk specialistische kennis voor nodig. Bij het chiptunen worden de gegevens van uw auto uitgelezen via de On Board Diagnose-poort. Deze data wordt in een bestand aangepast, op basis van wiskundige berekeningen en vermogensmetingen. Aan de hand van de uitgelezen gegevens, kan er namelijk bepaald worden wat de optimale druk is en hoeveel brandstof er bij deze druk ingespoten moet worden. Al onze chiptuningen worden uitgebreid getest, zodat u zeker bent van het optimale resultaat.

 

Onze chiptuning professionals gaan zorgvuldig te werk, zodat wij de optimale combinatie tussen de brandstofbesparing en het koppel- en motorvermogen kunnen garanderen. De parameters van uw auto worden zorgvuldig op elkaar afgesteld om de motor beter te laten presteren en het rijcomfort te verhogen. Naast chiptuning zijn wij tevens gespecialiseerd in carwrapping en bodykits.

 

Wilt u ook een hogere snelheid behalen, sneller op kunnen trekken en tegelijkertijd brandstof besparen? Neem dan contact met ons op!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

[gravityform id="16" title="false" description="false"]

Kom langs in onze showroom

Vind ons op:

DE HUCHTSTRAAT 3 | 1327 EA ALMERE-STAD
Routebeschrijving

Winkelwagen

No products in the cart.

× Hoe kan ik helpen?