search Zoek phone Bel whatsapp App ons location Route

U vindt uw nieuwe Fiat in Almere bij KHAN Automotive? Wij hebben het grootste assortiment Fiat auto’s in Almere. Naast ons aanbod aan occasions, verkopen we een ruim assortiment andere merken en exclusieve auto’s in onze nieuwe showroom in Almere.

Onze servicegerichte adviseurs zorgen ervoor dat u na het aanschaffen van uw Fiat, zo snel en veilig mogelijk de weg op kunt. Bent u op zoek naar een Fiat die wij niet verkopen? Wij helpen u graag met de zoektocht naar uw nieuwe auto. Ook wanneer dit een ander merk of type occasion is.

 

Fiat in Almere met fabrieksgarantie

Bent u van plan om een Fiat in Almere te gaan kopen? Doordat wij veel auto’s inkopen, kunnen we dit doen tegen zeer scherpe tarieven. Hierdoor zorgen we ervoor dat we uw Fiat tegen een zo laag mogelijke prijs kunnen leveren. Bij het inkopen letten we erg op jonge bouwjaren, zodat er nog geen sprake is van APK en u vaak nog profiteert van fabrieksgarantie.

 

Meer dan alleen occasion verkoop

Binnen de KHAN Automotive Groep bieden we verschillende diensten. Niet alleen voor de aanschaf van uw nieuwe Fiat kunt u bij ons terecht, maar ook voor het onderhoud, de reparatie of de APK van uw Fiat of andere auto helpen we u graag. Onze garage is van de meest moderne technieken voorzien, zodat we onderhoud snel en voordelig kunnen uitvoeren.

Kom eens langs 1 van onze vestigingen voor uw nieuwe Fiat in Almere!

 

Fiat in Almere inruilen?

Heeft u een Fiat of andere auto die u wilt inruilen? Maak dan gebruik van onze auto taxatie dienst. . Vul online het formulier in en onze taxateurs taxeren elke auto en nemen binnen 24 uur contact met u op.

 

Fiat in Almere kopen bij KHAN

Een Fiat in Almere kopen? Of op zoek naar een ander merk? Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar uw nieuwe auto. Bekijk ons ruime occasion aanbod online, kom langs in één van onze vestigingen of neem contact met ons op.

Bel naar onze vestiging in Almere-Stad via 036 534 234 3, of naar onze vestiging in Almere-Buiten op 036 549 000 8

Staat jouw droom Fiat bij ons in de showroom?

Winkelwagen

No products in the cart.

× Hoe kan ik helpen?