search Zoek phone Bel whatsapp App ons location Route

Een Ford in Almere kopen? Dit doet u bij KHAN Premium Automotive! Wij zijn een dealer in occasions en exclusieve auto’s. Dit betekent dat wij een uitgebreid aanbod aan occasions hebben, maar dat is nog niet alles! Onze teams beschikken over jarenlange ervaring, vakkennis en bieden u een complete service. Zelfs na de aanschaf van uw jong gebruikte auto kunt u bij ons terecht, want wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Zo weet u dat u met KHAN, goed op weg bent. Ook bij het kopen van een Ford in Almere!

 

Ford in Almere gezocht?

Koopt u een Ford in Almere bij KHAN Premium Automotive? Dan brengt dit vele voordelen met zich mee, zodat u zorgeloos kunt rijden in uw jonge dealer occasion. Ons scherpe inkoopbeleid zorgt ervoor dat wij onze auto’s kunnen leveren tegen groothandelsprijzen. De occasions zijn afkomstig van recente bouwjaren en vaak vallen deze nog in de fabrieks-garantie. Dit betekent dat er nog helemaal geen sprake is van een APK. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om de auto zo mee te nemen, tegen de groothandelsprijs. Een Ford in Almere inruilen? Kies dan voor onze auto taxatie! Onze verkoopadviseur zal de auto taxeren met behulp van het door u ingevulde formulier en daarna contact met u opnemen.

Rijden met nog meer zekerheid? Laat uw garantietermijn aanvullen! Dit is mogelijk tot zelfs 24 maanden. Vraag onze adviseur naar meer informatie!

 

Ford in Almere aanschaffen bij KHAN Premium Automotive

Een jong gebruikte Ford in Almere kopen? Of bent u op zoek naar een specifiek model? Wij helpen u graag bij het vinden naar een nieuwe auto! Tevens bent u voor het inruilen van een Ford in Almere, aan het juiste adres bij KHAN Premium Automotive. Bekijk ons ruime aanbod aan occasions, kom langs in één van onze vestigingen of neem contact met ons op. U kunt bellen naar onze vestiging in Almere-Stad op telefoonnummer 036 534 234 3, of bellen naar onze vestiging in Almere-Buiten op telefoonnummer 036 549 000 8

Staat jouw droom Ford bij ons in de showroom?

Winkelwagen

No products in the cart.

× Hoe kan ik helpen?