search Zoek phone Bel whatsapp App ons location Route

Een Hyundai in Almere gezocht om te kopen of leasen? Of wilt u uw Hyundai in Almere laten repareren? KHAN Premium Automotive helpt u graag aan een nieuwe auto, maar voor reparatie en onderhoud van uw voertuig, bent u bij ons ook aan het juiste adres.

KHAN Premium Automotive is gestart als een bescheiden autobedrijf, maar is na ruim 25 jaar uitgegroeid tot een professioneel automotive groep. Het alsmaar groeiende succes leidde na 2 jaar tot een tweede showroom en vandaag de dag is KHAN de grootste universele autogroep van Midden-Nederland.

 

Hyundai in Almere bij KHAN

Een Hyundai in Almere koopt u bij KHAN! In ons aanbod vindt u namelijk diverse occasions die wij voor een schappelijke prijs aanbieden. Dankzij onze verkoopstrategie, kunt u de jong gebruikte occasions aanschaffen tegen groothandelsprijzen. Vaak vallen de occasions nog in de fabrieksgarantie en is er nog geen sprake van een APK. Kiest u ervoor om de auto mee te nemen tegen groothandelsprijs? Dan kunt u diezelfde dag nog in uw nieuwe voertuig rijden! Op deze manier houdt ons bedrijf een hoge omloopsnelheid in de voorraad en maken wij het voor u mogelijk dat u profiteert van een dealer occasion voor een gunstige prijs.

 

Leasedienst voor particulier en zakelijk

Hyundai in Almere leasen? Onze leasedienst biedt voor zowel particulier als zakelijk, scherpe leasetarieven. Ook kunt u een taxi leasen. Hierbij zorgen wij ervoor dat uw voertuig in topconditie blijft.

 

Hyundai in Almere: 100% klantgerichte service

Een onderhoudsbeurt voor uw Hyundai in Almere? Wij bieden diverse onderhoudsbeurten; van klein tot groot. Daarnaast hanteren wij voor reparaties aan uw auto, zeer gunstige tarieven. In vergelijking tot de merkdealers, kan de korting bij ons oplopen tot wel 50%.

Kom langs bij onze showroom om de occasions te bewonderen, of bekijk de occasions op onze website. Bij interesse of vragen, horen wij graag van u! Onze vestiging in Almere-Stad is te bereiken op 036 534 234 3. Daarnaast kunt u onze vestiging in Almere-Buiten bereiken op telefoonnummer 036 549 000 8

Staat jouw droom Hyundai bij ons in de showroom?

Winkelwagen

No products in the cart.

× Hoe kan ik helpen?