search Zoek phone Bel whatsapp App ons location Route

Een rijervaring vol klasse en kwaliteit, dat is waar Khan Automotive voor staat

Sinds 1991 is Khan Automotive een toonaangevend autobedrijf gevestigd in Almere. Wat begon als een passie voor exclusieve auto’s, is uitgegroeid tot een bekende naam in de regio. Ons specialisme ligt in de verkoop van exclusieve Duitse topmerken, waaronder BMW, Audi, Mercedes en Volkswagen.

 

Met een sterke focus op klantgerichtheid streven we ernaar om onze klanten een unieke ervaring te bieden. In onze showroom aan de Huchtstraat in Almere presenteren wij een gevarieerd scala aan bijzondere auto’s in het exclusieve segment. Elke auto wordt met zorg onderhouden en we bieden volledig inzicht in de historie, zodat onze klanten kunnen vertrouwen op de kwaliteit van hun aankoop.

 

In 1991 nam de heer Y. Khan het initiatief om Autobedrijf Khan op te richten. Met vastberadenheid en gedrevenheid heeft hij het fundament gelegd voor ons bedrijf.

Samen bouwden we aan de naam KHAN, met als doel om uit te groeien tot een bedrijf waar we trots op konden zijn.

 

Met onze expertise en toewijding zijn we uitgegroeid tot de grootste universele autobedrijvengroep in Midden-Nederland. We hebben nu twee florerende vestigingen: Autobedrijf KHAN BV in Almere-Buiten en KHAN Automotive BV in Almere-Stad. Ons jonge en dynamische team van experts staat klaar om klanten te voorzien van professioneel advies en begeleiding bij het vinden van de perfecte auto die aansluit bij hun wensen en behoeften.

 

Bij Khan Automotive hanteren we een unieke benadering van de autoverkoop. We luisteren naar de wensen van onze klanten en streven ernaar om maatwerkoplossingen te bieden die perfect aansluiten bij hun individuele behoeften. Onze focus ligt op een persoonlijke en transparante benadering, waarbij we een langdurige relatie met onze klanten opbouwen.

 

Als een bekend en betrouwbaar autobedrijf hebben we ons geregistreerd als officieel handelsmerk bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom. Dit benadrukt onze toewijding aan kwaliteit en innovatie in de auto-industrie.

 

Bij Khan Automotive geloven we in een rijervaring vol klasse en kwaliteit. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit auto’s, uitstekende service en een onvergetelijke klantbeleving.

Inkoop, verkoop & werkplaats Inkoop, verkoop & werkplaats

Inkoop, verkoop & werkplaats Inkoop, verkoop & werkplaats

Wij kunnen u met trots vertellen dat wij al sinds 1991 gevestigd zijn in Almere. Ons aanbod bestaat voornamelijk uit de Duitse topmerken zoals, BMW, AUDI, Mercedes en Volkswagen.

 

Aan de Huchtstraat in Almere bieden wij onze klanten de mogelijkheid om te kiezen uit een gevarieerd scala aan bijzondere auto’s in het exclusieve segment. Onze auto’s zijn uitstekend onderhouden en u krijgt daarbij volledig inzicht in de historie.

 

Samen met ons jong en dynamisch team hebben wij gebouwd aan de naam KHAN welke nu bekend staat als een duurzaam en betrouwbaar autobedrijf. Bovendien zijn wij geregistreerd als officieel handelsmerk in het register van Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom.

Een perfecte jong gebruikte auto kopen doe je bij Khan Automotive in Almere en omgeving. Een gevarieerd scala aan bijzondere auto’s in het exclusieve segment. Tel daar onze ervaring, vakkennis en allesomvattende service bij op en u weet dat u met Khan goed op weg bent.


Bekijk de vacatures

Kom langs in onze showroom

Vind ons op:

DE HUCHTSTRAAT 3 | 1327 EA ALMERE-STAD
Routebeschrijving

Winkelwagen

No products in the cart.

× Hoe kan ik helpen?