search Zoek phone Bel whatsapp App ons location Route

KHAN en APK

Elke auto heeft een APK vervaldatum, waarop de wagen gekeurd moet zijn. Voor de meeste auto’s ligt de vervaldatum voor de APK één jaar na de keuring. Er gelden echter uitzonderingen. Nieuwe auto’s die op benzine rijden hoeven de eerste vier jaar niet te worden gekeurd. Daarna eenmaal per twee jaar. Acht jaar na de introductie dient de auto ieder jaar aan een APK keuring te worden onderworpen. Nieuwe dieselauto’s hoeven de eerste drie jaar niet te worden gekeurd en vervolgens ieder jaar.

 

Als u uw wagen op de weg rijdt zonder geldig keuringsrapport, loopt u het risico op een fikse boete én bent u niet verzekerd. Zorg er daarom altijd voor dat u op tijd uw APK op tijd inplant en uit laat voeren. KHAN Premium Automotive is een RDW erkend APK-bedrijf en kan deze periodiek voor u uitvoeren.

 

U ontvangt na de APK keuring een keuringsrapport. Hierin staat vermeld of uw voertuig is goedgekeurd of afgekeurd. U vindt een overzicht van de reparatie-, afkeur- en adviespunten. De meest voorkomende afkeurpunten zijn: te weinig bandenprofiel, defecte verlichting, te lage bandenspanning, beschadigde ruitenwissers en remproblemen.

 

Indien u staat ingeschreven voor het loyaliteitsprogramma van KHAN, profiteert u van extra voordelen. U vult onderaan het formulier uw loyaliteitscode in. U vindt deze code op uw loyaliteitspas, maar u kunt deze code ook bij ons opvragen. Wilt u zich inschrijven voor het loyaliteitsprogramma van KHAN Premium Automotive en ook van voordeel genieten? Meld u zich dan eerst bij ons aan, alvorens u een afspraak voor een APK keuring in Almere maakt.

[gravityform id="28" title="false" description="false"]

APK Keuring KHAN

Is uw auto toe aan een verplichte APK? Maak een afspraak met KHAN Premium Automotive in Almere. Wij hebben ons als familiebedrijf in ruim 30 jaar ontwikkeld tot de grootste universele autobedrijvengroep in Midden-Nederland. Bovendien zijn wij een officieel RDW-erkend keuringsstation, met de juiste licenties.

 

Onze gediplomeerde en ervaren keurmeesters beschikken over de expertise, ervaring en apparatuur om uw auto volgens alle strikte richtlijnen van de RDW te keuren. KHAN zorgt ervoor dat u na de APK keuring weer veilig de weg op kunt.

Maak nu een afspraak

Wat is een APK?

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Bij een APK worden verschillende onderdelen van de auto nagekeken, om te kijken of deze aan de wettelijk gestelde eisen voldoen. In Europa is elke auto verplicht een geldig APK-bewijs te hebben. Wanneer en hoe vaak uw auto gekeurd moet worden, hangt van af de soort en leeftijd van de auto.

 

Is uw auto toe aan een verplichte APK? Maak een afspraak met KHAN Premium Automotive in Almere. Wij zijn een officieel RDW-erkend keuringsstation, met de juiste licenties. Onze gediplomeerde en ervaren keurmeesters beschikken over de expertise, ervaring en apparatuur om uw auto volgens alle strikte richtlijnen van de RDW te keuren. Khan zorgt ervoor dat u na de APK keuring in Almere weer veilig de weg op kunt.

De APK is verplicht gesteld om het milieu en de veiligheid op de wegen te waarborgen. Bij een APK inspecteert de deskundige keurmeester van KHAN Premium Automotive verschillende onderdelen van de auto, om te beoordelen of uw wagen aan de gestelde eisen voldoet. De RDW heeft hierop specifieke APK keuringseisen opgesteld op het gebied van verkeersveiligheid, milieu en registratie. Bij een APK keuring in Almere wordt uw auto op de volgende onderdelen beoordeeld:

  • Verkeersveiligheid (remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie).
  • Milieu (uitstoot van uitlaatgassen, roetmeting bij dieselmotoren), viergasmeting (benzinemotoren) en EOBD uitlezen.
  • Registratie (kilometerstand, voertuigbewijs, identificatienummer en gebruikte brandstof).

Iedere auto heeft een specifieke APK vervaldatum. De Algemene Periodieke Keuring is in Europa wettelijk verplicht. Wanneer en hoe vaak uw auto moet worden gekeurd, is afhankelijk van de soort en leeftijd van de auto.

PLAN TIJDIG UW APK AFSPRAAK IN BIJ ONS

 

Om een boete te voorkomen en verzekerd rond te kunnen rijden, dient uw auto tijdig de APK keuring te ondergaan. Zorg ervoor dat u op tijd uw APK inplant en in onze werkplaats laat uitvoeren. Khan Premium Automotive verzorgt dit als RDW-erkend keuringsstation vakkundig en vlot. U hoeft tijdens de autokeuring niet zonder voertuig te zitten. Tot onze hoogstaande service behoort het aanbieden van vervangend vervoer en een gratis haal- en brengservice. Ons team staat elke dag voor u klaar om uw mobiliteit te waarborgen.

 

Er is, zoals bij elke autogarage het geval is, een zeer kleine kans dat uw auto in aanmerking komt voor een steekproef van de RDW. Dit betekent dat uw auto korte tijd beschikbaar moet blijven voor een steekproefkeuring door de RDW. De RDW-controleur is binnen 90 minuten aanwezig. U bent verplicht hieraan mee te werken. Uw auto dient in onze werkplaats te blijven, totdat deze nakeuring is afgerond. U kunt hierna weer zo snel mogelijk op weg.

TRANSPARANT: KOSTEN EN WERKWIJZE

 

KHAN Premium Automotive is transparant in zijn werkwijze en kosten. De basisprijs van een APK keuring in Almere is € 29,95 all-in. De prijs is inclusief afmeldkosten, keuringsrapport, arbeid en btw. Soms moeten er aanvullend verplichte werkzaamheden worden uitgevoerd, zoals een EOBD-test met uitlezen voor lpg- en benzineauto’s. Een wettelijk verplichte roetmelding bij dieselauto’s kost € 20.

 

Onze gecertificeerde keurmeesters voeren tijdens de APK geen andere werkzaamheden uit. U heeft dus geen extra kosten. Plan een werkplaatsafspraak in en vermeld uw persoonlijke gegevens, kenteken, kilometerstand, type onderhoud, voorkeurdatum en vestigingskeuze om uw auto professioneel te laten keuren.

Maak nu een afspraak

De APK keuring in Almere is een momentopname. Het geeft een beeld van de technische staat van uw auto op het moment van keuring. Een geldige APK is geen garantie dat u de rest van het jaar veilig en zorgeloos met uw wagen kunt doorrijden. Het is verstandig om uw APK te combineren met een onderhoudsbeurt. Onze gediplomeerde autotechnici lopen bij een kleine beurt 30 controlepunten na, verversen de olie en vervangen het oliefilter. Bij een grote beurt worden 78 controlepunten gecheckt. Indien van toepassing, worden ook het brandstoffilter en de bougies vervangen. Eventuele problemen worden gesignaleerd en als meerwerk uitgevoerd.

 

Wij zitten al ruim 30 jaar in Almere en zijn één van de autobedrijven in Almere met de meeste ervaring. Wij zijn een officieel RDW-Erkend APK Keuringstation. Wij hebben alle licenties, gediplomeerde keurmeesters en apparatuur in huis om uw auto volgens alle richtlijnen van de RDW te keuren. Plan eenvoudig een afspraak in voor een APK bij KHAN. U kunt snel terecht op ons RDW-erkende keuringsstation. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice, die u van passende antwoorden voorziet.


Maak nu een afspraak

Kom langs in de showroom

Vind ons op:

DE HUCHTSTRAAT 3 | 1327 EA ALMERE-STAD
Routebeschrijving

Winkelwagen

No products in the cart.

× Hoe kan ik helpen?