search Zoek phone Bel whatsapp App ons location Route

Heeft u schade aan uw auto? Laat uw autoschade vakkundig en vlot repareren bij KHAN Premium Automotive. Wij zorgen er met professioneel schadeherstel voor dat u weer veilig de weg op kunt en uw auto weer als nieuw oogt. Uw schade is ons ambacht. Onze vakbekwame, gecertificeerde monteurs beschikken over de kennis en ervaring met eenvoudige en complexe schades aan elk merk en type auto. Tijdens het herstel van de schade is er vervangend vervoer beschikbaar. Daarnaast bieden wij een gratis haal- en brengservice.

 

Een autoschade komt nooit gelegen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en bijna iedereen krijgt wel eens te maken met blikschade, bumperschade, deukschade, krasschade of lakschade. Daarnaast kunt u bij KHAN Premium Automotive terecht voor dorpelschade, koplampschade, hagelschade, steenslagschade, roestschade, ruitschade, spiegelschade, stoeprandschade en stormschade.

 

KHAN zorgt voor schadeherstel in Almere. Wij repareren uw auto vakkundig. Van uitdeuken, spuiten, spotrepair en interieur- en dashboardreparaties tot inbraakschadeherstel, ruitvervanging, herstel van beschadigde carrosseriedelen en kapotte plaatdelen en het demonteren en vervangen van elektronica en onderdelen.


Maak nu een afspraak

1. SCHADEHERSTEL IN ALMERE, MET AFHANDELING BIJ VERZEKERAAR OF LEASEMAATSCHAPPIJ

KHAN doet er bij schadeherstel alles aan om u te ontzorgen. Naast vervangend vervoer en onze haal- en brengservice helpen wij u met de afwikkeling van de autoschade bij uw leasemaatschappij of verzekeraar. KHAN Premium Automotive heeft als schadehersteller een uitgebreid netwerk met verzekerings- en leasemaatschappijen, zodat u geen omkijken heeft naar de schadeafhandeling. U hoeft niets voor te schieten. Bent u niet verzekerd voor de herstelkosten van uw autoschade? Informeer bij onze klantenservice naar de slimme mogelijkheden van schadeherstel.

2. GARANTIE DAT U UW AUTO VEILIG KUNT BLIJVEN GEBRUIKEN

KHAN Premium Automotive is naast schadeherstel ook uw adres voor een APK, kleine of grote onderhoudsbeurt en storingsdiagnose. Deze diensten worden geleverd aan particulieren, garagebedrijven, schadeherstellers en verzekeringsmaatschappijen. Behoud de waarde van uw auto en laat deze bij een kleine of grote schade zo snel mogelijk repareren. KHAN adviseert u op maat over de mogelijkheden van schadeherstel in Almere. En zorgt er met een vakkundige reparatie voor dat u uw wagen veilig kunt blijven gebruiken.

Heeft u vragen of verzoeken over schadeherstel in Almere? Bel of e-mail naar een van onze drie vestigingen in Almere, gebruik het online contactformulier, kies voor een live chat of stuur een berichtje via WhatsApp. Wij helpen u graag!

[gravityform id="27" title="false" description="false"]

Kom langs in de showroom

Vind ons op:

DE HUCHTSTRAAT 3 | 1327 EA ALMERE-STAD
Routebeschrijving

Winkelwagen

No products in the cart.

× Hoe kan ik helpen?