search Zoek phone Bel whatsapp App ons location Route

Premium autoverhuur

Altijd al eens in een luxe auto willen rijden of een auto huren voor een speciale gelegenheid? Bij KHAN Premium Automotive bieden wij een ruim aanbod premium huurauto’s aan. Genieten van het mooie weer in een cabrio, comfortabel touren in een Land Rover of stijlvol arriveren bij een gala of première, met onze exclusieve auto’s vindt u dé perfecte auto voor elke gelegenheid.

KHAN Premium Automotive is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met premium auto’s. Wij weten dan ook als geen ander dat niet elke auto voor elke geschikt is voor elke gelegenheid. Samen bespreken wij uw wensen en verwachtingen, waardoor u er zeker van bent dat u de auto huurt die perfect bij u past. Voor een vaste prijs rijdt u zo lang als u wilt in één van onze premium, luxe auto’s. Geen zorgen over afschrijvingen, kilometerstanden of wegenbelasting, maar wél ongeëvenaard genieten!

Luxe auto huren in Almere

Bij KHAN Premium Automotive in Almere bent u aan het juiste adres om een luxe auto te huren. Of het nu gaat om één dag of een langere periode, bij ons is het allemaal mogelijk. Stijl, comfort en enkel de beste prestaties staan centraal. Al onze premium auto’s staan dan ook garant voor een plezierige, ontspannen en onvergetelijke rit. Bovendien huurt u al onze auto’s voor een vaste all-in prijs en met een onbeperkt aantal kilometers!

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

[gravityform id="15" title="false" description="false"]

Kom langs in onze showroom

Vind ons op:

DE HUCHTSTRAAT 3 | 1327 EA ALMERE-STAD
Routebeschrijving

Winkelwagen

No products in the cart.

× Hoe kan ik helpen?