search Zoek phone Bel whatsapp App ons location Route

Auto detailing

Car detailing is meer dan het alleen schoonmaken van uw auto: het is streven naar het hoogst haalbare resultaat en weer kunnen genieten van het gevoel van rijden in een nieuwe auto. KHAN Premium Automotive verzorgt de grondige reiniging van zowel de binnenkant als de buitenkant van uw auto en pakt de problemen die de glans en reflectie van de lak aantasten vanaf de bron aan. Nadat onze ervaren car detailers uw auto grondig verzorgd hebben, ziet uw auto er weer als nieuw uit!

Car detailing bij KHAN gaat verder dan het grondig reinigen van uw auto, wij verzorgen een optimale reiniging van het interieur en exterieur, een optimalisatie van de lak en een effectieve behandeling van alle oneffenheden, krassen en andere beschadigingen. Onze ervaren car detailers werken met liefde en passie aan uw auto en dat is terug te zien in het eindresultaat. Geniet weer van het ultieme rijplezier, fonkelende lak en een brandschoon interieur, zonder dat u zelf aan de slag hoeft!

Professioneel auto interieur reinigen

Bij car detailing gaat het om details, ook bij het reinigen van uw auto interieur. Bij KHAN streven wij naar het hoogst haalbare resultaat, ongeacht of het om een nieuwe auto, een gebruikte auto of een oldtimer gaat. Niet alleen het exterieur van een auto, maar ook het interieur is een belangrijke factor als het gaat om optimaal rijcomfort. Bij de reiniging van het interieur van uw auto gaan wij dan ook grondig te werk: elk hoekje en gaatje wordt gereinigd. Na de professionele reiniging van uw auto geniet u weer van een zo goed als nieuw interieur, van de stoffen bekleding tot alle kunststof, leer en de ramen.

Uw auto is een kostbaar bezit en beschadigingen, krassen en andere oneffenheden zijn enorme zonde. Met behulp van auto detailing kunnen alle grote en kleine beschadigingen weggewerkt worden, net als alle mogelijke lakschade aan uw auto. Tot in de kleinste details herstellen wij alle beschadigingen, de glans en reflectie van uw autolak. Met de beste middelen zorgen onze experts ervoor dat uw auto weer in topstaat is, waardoor u nog langer kunt genieten van uw auto!

 

KHAN Premium Automotive in Almere is expert in autoverzorging en onderhoud, waardoor u uw auto tot in detail weer als nieuw ervaart. Alle factoren die bij een normale wasbeurt worden overgeslagen, pakken wij bij de bron aan. Geniet weer van de geur van een schoon interieur en de optimale glans en reflectie van de autolak, net als toen uw auto uit de showroom kwam. Naast car detailing zijn wij tevens gespecialiseerd in chiptuning, carwrapping en bodykits. Benieuwd wat wij voor uw auto kunnen betekenen met onze high-end services? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak!

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?


 

Kom langs in onze showroom

Vind ons op:

DE HUCHTSTRAAT 3 | 1327 EA ALMERE-STAD
Routebeschrijving

Winkelwagen

No products in the cart.

× Hoe kan ik helpen?