search Zoek phone Bel whatsapp App ons location Route

Carwrapping

Om uw auto te upgraden en een nieuwe uitstraling te geven, is carwrapping perfect. Met behulp van speciale folies die naadloos de vormen van de auto volgen, krijgt uw auto en compleet ander uiterlijk. Daarnaast is carwrapping ideaal om op een eenvoudige manier schade te verhelpen, zonder dat de auto overgespoten hoeft te worden. Bovendien beschermt de hoogwaardige folie de lak van uw auto tegen krassen en steenslag.

Carwrapping vereist vakmanschap, kennis en expertise van de juiste technieken. Om te zorgen dat de folie strak op de auto geplakt kan worden, zonder oneffenheden door de aanwezigheid van vuil, maken wij de auto eerst volledig schoon met speciale reinigingsmiddelen voor het verwijderen van hardnekkig vuil. Deze middelen beschadigen de lak niet, maar zorgen er wel voor dat zelfs de kleinste vuildeeltjes verwijderd worden. Daarna demonteren onze experts diverse onderdelen, zodat de folie overal goed aangebracht kan worden. Als de auto volledig schoon is en alle onderdelen gedemonteerd zijn, wordt de auto ontvet en kan het wrappen beginnen. Doordat wij met hoogwaardige, speciaal ontwikkelde folies werken die extreem vervormbaar zijn, kunnen de folies de meest complexe vormen volgen. Tot slot zullen alle gedemonteerde onderdelen weer gemonteerd worden en lopen wij de auto nogmaals volledig na, zodat u verzekerd bent van de perfecte wrap waar u lang plezier van heeft!

Auto wrappen in Almere

Auto’s wrappen vereist vakkennis en specialisme. Bij KHAN Premium Automotive in Almere werken enkel gediplomeerde experts met jarenlange ervaring aan het wrappen van uw auto. Onze experts hebben niet alleen kennis van carwrapping, maar ook van het onderhoud en de verschillende onderdelen van auto’s. Dankzij onze ervaring, expertise en het gebruik van alleen de beste materialen, kunnen wij elke auto voorzien van de perfecte wrap!

Om uw auto een nieuwe uitstraling te geven, is het niet altijd nodig om de hele auto te wrappen. Naast het wrappen van de gehele auto, is het namelijk ook mogelijk om individuele onderdelen van de auto te laten wrappen. Het wrappen van het autodak, de spiegels of deuren is de ideale manier om uw auto uniek te maken of te gebruiken als visitekaartje voor uw bedrijf.

 

Bij KHAN Premium Automotive werken wij uitsluitend met speciaal voor auto’s ontwikkeld hoogwaardig folie, waardoor de lak van uw auto beschermd blijft. Wij beschikken over vele kleuren folies in verschillende looks, waaronder mat, glans, metallic en parelmoer. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het tunen van uw auto en restylen met behulp van bodykits.

 

KHAN Premium Automotive is het adres voor het stylen en onderhouden van uw auto. Dankzij onze jarenlange service en expertise, zijn wij een begrip geworden in Almere en omgeving. Wilt u ook uw auto, motor of ander voertuig restylen of inzetten als promotie gebruiken voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op!

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?


 

Kom langs in onze showroom

Vind ons op:

DE HUCHTSTRAAT 3 | 1327 EA ALMERE-STAD
Routebeschrijving

Winkelwagen

No products in the cart.

× Hoe kan ik helpen?