search Zoek phone Bel whatsapp App ons location Route

Diensten

Bij KHAN Premium Automotive bieden wij een breed scala aan diensten aan. U kunt bij ons terecht voor alle zaken rondom uw auto: van aanschaf tot keuring en professioneel onderhoud.

 

Tijdig en het juiste onderhoud cruciaal om lang te kunnen genieten van uw droomauto. Bij ons kunt u, naast inkoop, bemiddeling en verschillende financieringsmogelijkheden, dan ook terecht voor professioneel onderhoud van uw auto. Onze ervaren monteurs worden jaarlijks bijgeschoold en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Bovendien is al het door ons uitgevoerde onderhoud voorzien van 6 maanden garantie.

 

Staat uw droomauto op dit moment niet tussen ons brede aanbod? Dan kunt u een zoekopdracht plaatsen, waarna onze ervaren inkopers binnen ons ruime netwerk op zoek gaan naar de perfecte auto voor u. Wij begrijpen dat de aanschaf van een auto een grote uitgave is en om u te helpen, bieden wij dan ook verschillende financierings-, garantie- en verzekeringsmogelijkheden aan.

 

Wij zijn geregistreerd als officieel handelsmerk in het register van Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom. Niet voor niets staat KHAN Premium Automotive bekend als een duurzaam en betrouwbaar autobedrijf. Neem gerust contact met ons op om al uw wensen te bespreken!

Kom langs in onze showroom

Vind ons op:

DE HUCHTSTRAAT 3 | 1327 EA ALMERE-STAD
Routebeschrijving

Winkelwagen

No products in the cart.

× Hoe kan ik helpen?