search Zoek phone Bel whatsapp App ons location Route

KHAN Mercedes Benz Almere

Dit doet u bij KHAN Premium Automotive. Bij ons kunt u namelijk terecht voor alle diensten die te maken hebben met uw auto. Denk aan het kopen van een auto, het inruilen van uw huidige auto, leasen en natuurlijk reparatie en onderhoud. KHAN Premium Automotive is als universeel autobedrijf ruim 25 jaar geleden gestart. Vandaag de dag heeft KHAN Premium Automotive meerdere vestigingen en ruim 100 jong gebruikte occasion modellen die niet kunnen wachten om door u bewonderd te worden. Al enige tijd op zoek naar een Mercedes Benz in Almere? Wij hebben een breed aanbod aan modellen die u écht moet bekijken!

Wilt u een Mercedes in Almere aanschaffen bij KHAN Premium Automotive, dan is het handig om te weten dat wij deze auto’s tegen groothandelsprijzen aanbieden. Benieuwd naar hoe wij u een Mercedes in Almere kunnen aanbieden tegen zo’n scherpe prijs? Wij hanteren een scherp inkoopbeleid, waarbij de eerste stap wordt gevormd door een nauwkeurige selectie van jonge dealer occasions. De modellen hebben over het algemeen een aankoop-keuring gehad voordat deze door ons worden ingekocht. Wanneer de auto’s bij ons aankomen worden deze gewassen, opgepoetst en als allerlaatst wordt het interieur gereinigd. Meestal worden de auto’s voorzien van nieuwe matten, zodat u veilige kilometers kunt maken in een frisse auto!

Mercedes in Almere inruilen, laten repareren of leasen?

Naast dat u bij ons een occasion kunt aanschaffen, bent u ook bij ons aan het juiste adres wanneer u een Mercedes in Almere wilt laten repareren, leasen of inruilen. Vul op onze website het formulier in en onze verkoopadviseur zal uw auto taxeren.


Bekijk de gehele collectie

Kom langs in onze showroom

Vind ons op:

DE HUCHTSTRAAT 3 | 1327 EA ALMERE-STAD
Routebeschrijving

Winkelwagen

No products in the cart.

× Hoe kan ik helpen?