search Zoek phone Bel whatsapp App ons location Route

Voor een Opel in Almere bent u aan het juiste adres bij KHAN Premium Automotive. En hierbij gaat het niet alleen over de aanschaf van een Opel in Almere. Ook voor het onderhoud, de reparatie of het inruilen van een auto, zijn onze specialisten u graag van dienst. KHAN Premium Automotive is namelijk de grootste universele autogroep van Midden-Nederland, en daar zijn wij trots op! Onze werkzaamheden worden gekenmerkt door een uitstekende service, die niet stopt wanneer u een auto bij ons heeft gekocht. Wij zijn pas tevreden als u 100% gelukkig en tevreden bent met uw keuzes. Dat is KHAN Premium Automotive.

 

Opel in Almere gezocht?

Een Opel in Almere aanschaffen tegen een groothandelsprijs? Dit klinkt voor vele particulieren als een droom, maar wij van KHAN Premium Automotive maken dit waar. Vraagt u zich af hoe dit mogelijk is? Maak dan kennis met ons zeer scherpe inkoopbeleid, waarbij de eerste stap wordt gevormd door de scherpe selectie van de jonge dealer occasions. Voordat deze modellen worden ingekocht, zijn de meeste modellen een aankoop-keuring ondergaan. Veel van deze occasions zijn afkomstig uit recente bouwjaren en vallen vaak nog in de fabrieksgarantie. APK is dan totaal niet aan de orde, wat ook zeer voordelig is. Na de inkoop worden de modellen in showroom-conditie gebracht, zodat u deze bij ons kunt bewonderen. Wellicht zit de ideale Opel in Almere hier wel tussen!

 

Opel in Almere kopen, inruilen of repareren bij KHAN

Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod aan occasions? Wilt u uw auto laten taxeren? Of wilt u uw Opel in Almere laten repareren door onze vakkundige monteurs? Dat kan! Neem contact met ons op door te bellen naar onze vestiging in Almere-Stad: 036 534 234 3 of bereik onze vestiging in Almere-Buiten op telefoonnummer 036 549 000 8.

Staat jouw droom Opel bij ons in de showroom?

Winkelwagen

No products in the cart.

× Hoe kan ik helpen?